Arbetsveckor 48-52

Under dessa veckor arbetades det febrilt med att få till det innan Juluppehållet. Samtliga stagtuber pressades (utom i den enda där muttrar skall appliceras). Durkar i aktre toaletten installerades. Aktre delen av sb kolbox, som inte skall användas till kolförråd, började skrapas inför målning. Diverse röjningsarbete för att snygga upp ombord genomfördes. Det var en nöjd grupp, som önskade varandra en God Jul och Ett Gott Nytt År, givetvis med iakttagande av behörigt avstånd. Nästa år kommer stora saker att ske. Vi smyger igång så fort vi kan, men riktigt startar vi först med att fira James Watt’s födelsedag den 19 januari. En dag som är lika stor ibland riktiga ångfreakar, (och då menas bara ”riktiga ångfreakar”) som den 24 december bland de med en helt annan uppfattning.