Arbetsveckor 1-4 2021

Det nya året ser lovande ut även om det började med kyla och snö. Arbetet har fortskridit med stor intensitet. Det tidigare målarförrådet är nu förberett för att bli batteri och elrum. Styrbords aktre kolbox är renskrapad och rostskyddsmålad. I akterinredningen är tvättrummet nymålat och durk på toaletten inlagd.
Det stora arbetet som har kommit igång ordentligt är pressningen av stöd och rökgastuberna. Detta är ett inte alldeles enkelt arbete, men det går stadigt framåt. Material till 20 specialmuttrar som skall sitta på stödtuberna i sotskåpet är beställt och så även material till eldbryggor och pannfronter med eldluckor och dragluckor.
Omkastningsmekaniken på maskinen som kärvat är nu också isärplockade och kan åtgärdas i god tid. Det går framåt även i den kalla vintern.